Parnasvej 21, 4180 Sorø
Tlf. 23 87 83 87 info@parnas.dk

For virksomheder

Stræk benene, få ilt til hjernen og en god historie

Hold en pause fra kursuslokalet, kom ud og stræk benene, få en mundfuld frisk luft og en bid af den spændende natur og kulturhistorie ved Sorø Sø. Mange har et tæt program, når de hiver en dag eller to ud af kalenderen for at holde møde, strategidag eller kursus. Men der kan være brug for en travetur, hvor hjernen får en pause og sanserne til gengæld får lidt at arbejde med. Varighed 1-2 timer efter aftale. Pris aftales med udgangspunkt i varighed, antal deltagere og de konkrete aktiviteter.

NV4Få styrket samarbejdet i naturen

Tag med ud i naturen og få en sjov og forhåbentlig lærerig oplevelse, hvor i bliver klogere på hinanden, på naturen og kulturen. Vi tilrettelægger nogle enkle samarbejdsøvelser, hvor alle kan være med, og hvor I kan udfordre jer selv og hinanden på det niveau, i ønsker. Vi bruger både områdets natur- og kulturhistorie, så i får et indblik i Parnas spændende historie. Varighed 2-3  timer. Pris aftales med udgangspunkt i varighed, antal deltagere og de konkrete aktiviteter.

Naturens spisekammer og det gode måltid

Fra jord til bord i naturen. Vi går på jagt efter vilde urter og områdets natur og kulturhistorie. Derefter omsætter vi årstidens urter, blomster, frugter og bær til et godt måltid mad, som vi tilbereder på bål. Undervejs har vi fokus på naturens spisekammer, råvarer, den gode smag, men også på hvordan man kan samarbejde, på fællesskab, måltidet og det at være en god vært. Varighed 3-5 timer. Pris aftales med udgangspunkt i varighed, antal deltagere og de konkrete aktiviteter.