Parnasvej 21, 4180 Sorø
Tlf. 23 87 83 87 info@parnas.dk

Parnas Naturvejledning

ParnasHuset og den smukke natur ved Sorø Sø tilbyder at danne ramme for virksomheder og organisationers møder og konferencer, studiestart, natur- og friluftskurser,  personalearrangementer, børnefødselsdage, jubilæer, runde fødselsdage med meget mere.

NV1Book aktiviteter og forløb med natur- og friluftsvejledere, lej indendørs konferencelokaler og bruge vores udendørs mødefaciliteter, ligesom I kan leje SUP boards, hvis I vil opleve Sorø Sø på vandet. Hvis I vil gå på opdagelse på egen hånd, kan I leje forskelligt natur- og friluftsudstyr som hængekøjer, telt, båludstyr, vandkassen med fiskenet og vandkikkerter, skovkassen med insektsugere, sommerfuglenet m.m.

Vi har udviklet en række aktiviteter og tilbud, som du kan læse om her på hjemmesiden, og vi skræddersyr gerne aktiviteter, så de opfylder jeres ønsker og behov.

Hvis du vil vide mere om vores naturvejledning, mødefaciliteter i naturen, friluftsaktiviteter, udlejning af udstyr m.v., så kontakt Parnas’ naturvejleder Kisten Blicher Friis på natur@parnas.dk eller tlf. 40 24 79 29

NV6   NV7